121030 - 23.02

Jag har bokstavligt talat funnit mig i lugnet efter stormen. Ikväll efter middagen har jag suttit och pillat och nördat med mina state quarters och lyssnat på Amanda Fondell i timmar på repeat. För 100 dagar sedan tog jag mina första steg i detta land. Hade ni koll på det? 
 
2012-10-31 @ 04:02:00 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121030 - 12.42

Vi förlorade strömmen en gång till igår, runt 19. Denna gång höll det i sig en längre tid, och för knappt en timme sedan kom den tillbaka. Om jag och barnen hoppade av lycka då? Svar: JAAA!!! Så nu har vi äntligen värme i huset och kylskåpet fungerar som det ska. Barnen spelar TV-spel och jag lagar mat. Vinden står stilla och det regnar inte ens längre. Berättar mer senare.

2012-10-30 @ 17:42:00 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121029 - 16.38

Jag överlevde natten och dagen åtminstone. Vi har haft vårt första strömavbrott, men nu är vi tillbaka igen. Jag har jobbat hela dagen då min värdmamma jobbar, men min värdpappa är hemma. Vi har spelat spel, kollat på film osv. Det blåser en hel del nu, men vi håller oss lugna. Förhoppningsvis ska vi inte behöva åka härifrån. Jag har även varit med i ett repotage i Hallands Nyheter idag. Artikeln hittar ni här. Enligt väderprognosen på iPhone står det 100% risk/chans att det regnar inom de kommande 12 timmarna. Min huvudvärk börjar komma nu också, så jag antar att ovädret är påväg in. Min väska är packad i alla fall och mina två telefoner, iPad och dator är fullt laddade. Nu hoppas vi bara på det bästa!
 
 
 
 
2012-10-29 @ 21:38:18 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121028 - 19.35

Tänkte skriva lite kort för att uppdatera er där hemma. Fortfarande vet ingen varken när, var eller hur Sandy kommer in. Ännu är han inte är i alla fall. Under middagen gick vi igenom vad som ska göras om strömmen går, om vattnet försvinner, var ficklampor och ljus finns osv. Vi ska hålla oss så mycket som möjligt i källaren imorgon och framförallt hålla oss inomhus. Elektroniska prylar ska laddas så länge det går, hela familjen ska duscha ikväll och en väska ska packas med nödvändigheter såsom tandborste och ombyten av kläder. Om, ta i trä, strömmen skulle gå under en längre tid, ska vi snabbt kunna sätta oss i bilarna för att köra nedåt landet till South Carolina. Dock brukar tydligen detta område klara sig bra jämfört med andra områden när det gäller strömmen, så vi får hålla tummarna! 
2012-10-29 @ 00:35:59 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121028 - 17.11

Stormen är på ingång verkar det som. Än så länge är det ganska lugnt ute, det blåser bara lite granna, men jag antar att det blir värre i natt. Enligt många nyhetskällor ska den ju bli riktigt illa, så stora delar av östkusten är evakuerade. Jag hoppas inte det ska bli så illa här, men jag har börjat förbereda mig genom att ha alla mina elektroniska prylar på laddning, min värdmamma har varit iväg och handlat mat i omgångar och trots att jag duschade i morse ska jag hoppa in lite senare igen, utifall att vi förlorar vattnet. Jag fick besked om att alla skolor i Fairfax County (vår kommun med drygt 1 miljon invånare) är stängda i morgon och på tisdag. 
 
Det finns ingen tvekan om att jag är orolig för stormen. Jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig. Jag har ju inte varit med om det innan, förutom förra årets storm när vi åkte hem från Danmark, jag, Amanda och Rebecca. Då var jag i och för sig inte ett dugg orolig. Samtidigt ska det bli spännande. Men det är mest skrämmande. Ska gå upp och prata med min värdpappa nu om hur orolig jag ska vara och vad jag ska göra om vi behöver evakuera eller liknande. 
2012-10-28 @ 22:11:55 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121027 - 18.48

Drar iväg på Halloweenfest nu, utklädd som nunna!
 
2012-10-28 @ 00:48:44 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121027 - 12.21

Jag älskar mina fredagar. De går så otroligt snabbt! Dels för att de är ganska korta (jobbar ca 7.30-16.00) och jag har bestämt att dessa dagar är tvättdagar. Kör 4-5 maskiner med barnens tvätt, så jag är upptagen från morgon tills båda barnen är hemma. Då går tiden undan ska jag säga er! 
 
Efter att jag hade slutat igår bestämde jag och Sara oss för att åka och fixa kläder för Halloween. Jag hämtade upp henne och vi åkte vidare till Party City, vilket är typ som Buttericks x 10. Jag hade ingen aning om vad jag ville ha innan jag kom dit, men det räckte att kolla på väggen med bilder på alla möjliga outfits, och jag kunde bestämma mig ganska snabbt. Personalen hämtade min utsyrsel från lagret innan jag provade, och jag bestämde mig för att köpa den. Sedan åkte vi iväg till diverse butiker för att hitta andra saker, och nu är allt inhandlat. Ni kanske undrar vad det blev? Det får ni allt klura på tills imorgon! 
 
Efter att jag hade släppt av Sara hemma hos sig åkte jag vidare till bion för att möta upp Paulina. Vi köpte biljetter till Ted för $4. Jag kan säga att den var bättre förra gången. Kanske på grund av publiken. Jag satt och skrattade hela tiden i början, men kände mig lite udda efter ett tag, då ingen annan skrattade. Förra gången var det helt tvärtom. 
 
När jag sedan kommit hem blev jag förvånad över att min värdpappa fortfarande var uppe och vi pratade en liten stund innan vi gick skilda vägar till våra sängar. Jag tog dock en liten omväg till sängen och köpte min biljett till kvällen. Jag, Sara, Pauilina och någon mer tjej jag inte träffat ska iväg till DC ikväll för Halloweenfest på Echostage. Namnet för kvällen är Psychedelic Nightmare 3. Bara namnet gör det ju läskigt!
2012-10-27 @ 18:21:18 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121016 - 9.00

Jag tror jag glömde berätta om Feli. Min Feli. Feli som sover jämte mig varje natt sedan hon föddes. Feli som jag gjorde och som delvis fick mig att komma hit. 
 
Min första helg jag var i rematch åkte jag och riktiga Feli iväg till Natick Mall för att gå till en butik med namnet Build-a-Bear, och namnet säger väl ganska mycket. Man får alltså göra sin egen nalle och man går igenom ett antal olika steg. Först får man välja vilken nalle man vill göra. Det finns allt från de vanliga nallarna i olika färger till olika djur till Angry Birds. Själv valde jag en av de vanliga nallarna som var supermjuk och go! 
 
 
Efter att man valt vilken nalle man vill göra får man ett tyghjärta och går vidare till stationen där någon i  personalen fyller nallen. Innan nallen sys ihop kommer den viktigaste processen, nämligen att se till att nallen börjar leva. Detta sker via hjärtat. Först och främst får man pussa hjärtat för att få den att känna kärlek, gnida det mot pannan för att göra den smart, hålla det framför näsan för att få den att känna lukter, hoppa runt för att hålla den frisk osv. Sedan får man blunda och önska sig något. Min önskan, att få den här familjen, gick uppenbarligen i uppfyllelse. Tillslut syr de ihop den och efter det får man välja extra accessoarer, såsom kläder, smycken, skor osv. innan man fyller i ett birth certificate som man får i kassan när man betalar. 
 
        
 
2012-10-26 @ 09:00:00 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121025 - 20.51

Mina två tidigare dagar, tisdag och onsdag, var i princip likadana som måndagen. I tisdags fick jag ställa in parken igen, dock var det redan på morgonen. Eftermiddagen var inte mycket bättre. Igår åkte vi till parken direkt efter skolan, men fick åka tillbaka hem igen efter bara 10 minuter pga dåligt beteende. Som tur är har jag världens bästa värdföräldrar som förstår att vi alla behöver vara ett team ihop. 
 
Men dagarna har såklart inte bara varit dåliga, utan överlag har de varit bra! Eftersom det är Halloweentider nu har vi pysslat endel. Ska visa er imorgon! I förrgår blev vi dessutom "booade," vilket är när någon granne ringer på dörren, lämnar en påse med godis, leksaker och ett brev och springer iväg innan någon hinner öppna dörren. 
 
Just nu ligger jag och fördriver tiden framför Two and a Half Men innan Grey's Anatomy börjar. Skulle ha gått på bio, men då Paulina var tvungen att jobba och Sara är sjuk+jobbar var det ingen bra idé idag. Förhoppningsvis blir det av imorgon. Behöver ett mer socialt liv här just nu, även om min värdfamilj är toppen! Annars har jag tagit det lugnt, pluggat körkortsteori och njutit av mitt svenska godis. Körkortsteorin är lätt som en plätt. "Boken" är en tidning på ca 30 sidor, vilket är löjligt lite jämfört med den feta svenska körkortsboken. 
 
2012-10-26 @ 02:51:52 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121025 - 17.48

Medan ni där hemma uppdaterar om snön som kommit kan ju jag uppdatera om stormen som kommer in här nästa vecka. Nu snackar vi "rejäla grejer."

2012-10-25 @ 23:48:46 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121022 - 22.14

Vilken dag! Jag är helt slut när jag ligger här i min soffa och slökollar på sista presidentkandidatbebatten. Trots att jag hade sovmorgon idag gick jag upp tidigt för att åka iväg till Social Security Office för att vara där 9.00 när de öppnade. En sträcka som ska ta 20 minuter tog 40 minuter pga morgontrafiken och tusen trafikljus. Typiskt här i staterna. Min visit på SSO var mycket lättare än jag hade trott den skulle vara, och gick absolut snabbare. Allt jag hört om detta ställe (mest från dig, Johanna haha), stämde inte alls. Personalen var trevlig och hjälpsam, och trots att jag saknade ett papper fixade de det ändå. Det hela var över på 40 minuter. Vad jag gjorde där var alltså att fylla i papper för att få mitt Social Security Number, ett slags personnummer som man behöver  för amerikanskt körkort, vissa skolor, medlemskort i butiker osv. Det skickas till mig inom 2 veckor, och efter det måste jag iväg med min värdpappa för att fixa mitt körkort, så nu är det lite teori som gäller.
 
En stor del av livet här handlar om att ge och ta, att ställa upp för varandra och använda sunt förnuft. Jag vet att mina värdföräldrar är upptagna med mycket denna vecka, så jag vill ställa upp så mycket jag kan. Därför åkte jag och handlade lite saker som behövdes i skafferiet medan jag var ledig, trots att det inte tillhör mina sysslor här. Kan ni gissa om min värdmamma blev glad när hon kom hem?
 
Vid 12 hämtade jag flickan på dagis som vanligt och vi åkte hem för att ha lunch innan killen slutade skolan en timme senare. Han blev så glad när vi kom och mötte honom vid skolan och vi gick hem. Väl hemma fick jag höja rösten för första gången i denna familj och dessutom ge ut ett straff. Jag hade planerat med barnen att åka till parken idag, men fick ställa in det pga dåligt beteende över en löjlig sak. Efter att jag hade fått en ursäkt gjorde vi läxor en stund och sedan vilade framför tvn medan tjejen sov. Tillslut låg vi alla tre i soffan, mer eller mindre på varandra, innan det var dags att äta mellanmål och efter det gå ut och leka i någon timme. Vid 18 fick vi sätta oss i bilen och hämta upp tonåringen i skolan efter hennes cheer practise, något som vanligtvis inte ingår i mitt måndagsschema, men vad gör man inte för familjen? När jag berättade för min värdpappa om vad som hade hänt under dagen, och att jag höll hårt i mitt "straff" gav han mig en High Five. Om jag blev glad då? Ja.
 
Såg en orm ute på gatan när vi lekte idag... Ush!
 
 
2012-10-23 @ 04:14:53 Permalink Allmänt Lämna ett spår (1) Trackbacks () bloglovin



121021 - 16.05

Vilken bra helg jag har haft, och ännu är den inte slut! I fredags fyllde min värdmamma år, så vi åt pizza, tårta och glass på kvällen innan det var presentöppning. Barnen blev störtglada över sina presenter, och mamman likaså. Att man kan lyckas så bra! Vi satt uppe och pratade en stund innan jag gick ner och stupade i säng. Vi var alla riktigt trötta!
 
Igår åkte jag in till DC för första gången. Vad som skulle ha tagit mig en timme tog ca 1,5 pga att jag körde fel till stationen. Mina värdföräldrar undrade hur jag kunde köra fel, eftersom det bara är raka vägen, men när min iPhone visar fel är det inte lätt. Jag mötte upp Pauli, en tysk tjej, och vi gick runt och kollade på de viktigaste sakerna, såsom Monumentet, Kapitolium och minnesplatser från Lincoln, WWII, krigen i Vietnam och Korea osv. Tyvärr var det allt för packat utanför Vita Huset, så vi gick bara förbi. Nästa gång blir det en bild utanför! 
 
På kvällen möttes vi upp igen vid Cheesecake Factory och denna gång följde Sara med. Vilken god mat de har där! Själv hade jag en Spicy Chicken Salad och såklart cheesecake till efterrätt. Mumma! Det som är bäst med att gå ut och äta här är att man alltid får ta med sig hälften hem eftersom portionerna är så stora. Detta resulterar i god lunch dagen efter. 
 
Vietnam Veteran's memorial, WWII Memorial och Lincoln Memorial i bakgrunden
 
Utsikt från Lincoln Memorial. Reflecting Pond med Monumentet i bakgrunden.
 
Jag framför Kapitolium
2012-10-21 @ 22:06:02 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121019 - 16.31

Lyckan när värdmamman kommer in i dörren med ett paket från Sverige! Ikväll blir det presentutdelning och kanske lite godisätande.

2012-10-19 @ 22:31:29 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121017 - 23.41

Jag och Feli säger god natt efter en nästintill perfekt dag. Lilla tjejen var nöjd med sin pannkakslunch och sov som en stock efteråt. Killen blev så glad när vi hämtade honom i skolan och vi inte hade tagit bilen (han älskar att gå till och från skolan). Ännu gladare blev jag när han bara accepterade att vi skulle köra och lämna storasyster på cheertävling i skolan (något han tydligen inte gillar annars). Lilla tjejen städade upp efter sig i lekrummet, killen gjorde sin läxa utan problem och teckningarna till mammans födelsedag på fredag blev bra. Det är så många fler saker som varit bra idag, men nu måste jag verkligen sova!

2012-10-18 @ 05:41:20 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121016 - 20.46

Jag är mycket väl medveten om att uppdateringen suger för tillfället, men denna gång är det ett bra tecken. Något som inte suger däremot, är min tid här, familjen, barnen osv. Jag hade inte kunnat drömma om en bättre familj. Barnen är helt underbara, åtminstone största delen av tiden, och jag tror inte jag fått så många pussar och kramar och "I love you" under en så kort tid förut. Bara det att barnen får panik om de glömmer att säga "good night" till mig innan de lägger sig. 
 
Som ni säkert märker har min första vecka varit superbra. I onsdags var min AD, som verkar superbra, här. Vi pratade lite om vad jag ska göra för utbildning här och det lutar nog åt en så kallad "au pair-kurs" i höst och en "riktig" kurs till våren, så jag har spenderat en tid av dagen för att leta efter kurser, och det går framåt åtminstone. 
 
I torsdags var min första dag ensam med barnen, och det gick jättebra. Jag gjorde dem i ordning för skolan, lämnade av dem och hämtade tjejen vid lunch. Vi åt ihop innan tjejen hade nap och när killen kom hem från skolan var det snart dags för oss att åka iväg på mitt livs första football game, eftersom äldsta tjejen cheerade. Tyvärr var vi tvugna att åka hem innan matchen var över eftersom det var så kallt... Och fråga mig inte hur matchen gick.
 
I fredags var samma procedur som torsdags, och kvällen innehöll en football game också. Denna gång var det en större match, nämligen home coming. Många av er har säkert hört om det i filmer osv, men vet kanske inte vad det innebär. Detta är alltså när alumner (Emilia; gamla elever) kommer "hem" och det firas med en stor match, vanligtvis football, och dagen efter är home coming dance för eleverna. Kort sagt är detta bland de största årshändelserna i high school. Ännu denna kväll cheerade äldsta tjejen, och den här matchen var mycket bättre på alla sätt. "Vi" vann, mot alla odds. Tjoho!
 
I lördags hade jag en väldigt lugn dag och tog igen lite sömn efter alla nya intryck. Jag antar att det blir en hel del trots att jag varit här i mer än två månader. På kvällen träffade jag Sara, en svensk tjej här i närheten som jag träffade i torsdags på Starbucks. Vi hade tänkt gå på Avicii inne i DC, men dissade honom för bio och "Ted." Jag kan ha varit den sista i USA som sett den, men vilken film! Skrattade konstant, något som jag bara gjort en gång i Sverige. Ett plus i kanten var att vi bara behövde betala $4 för bion i stället för typ $60, som biljetterna till Avicii hade kostat. 
 
I söndags åkte jag iväg till ett köpcenter för att köpa kläder för vintern. Och för er modeintresserade där hemma kan jag berätta att det slutade med en dunjacka från American Eagle, tröja och sweat pants från A&F och lite småplock från HM. Jag kan lugnt säga att jag gillar HM bättre i Sverige! Det kändes smutsigt här på något sätt. 
 
Igår hade jag sovmorgon, så efter frukost och Skype med mamma tog jag tag i mitt liv här och letade lite mer efter kurser. Jag hittade en helgkurs som jag förhoppningsvis ska kunna ta i början av November inne i DC, så den är nära och bra. Den täcker också hälften av vad jag behöver plugga, alltså tre av sex credits. Hursomhelst, på eftermiddagen hade jag barnen, så vi spelade lite spel, gjorde läxor och lekte lite utomhus innan regnet kom. 
 
Idag hade jag barnen på morgonen, så vi åt frukost ihop innan vi begav oss till deras skolor. Efter det fick jag åka iväg till en optiker. Jag skulle beställa linser på internet i helgen, men för att göra det behövde jag ett amerikanskt recept, så jag tänkte att jag skulle prova min lycka och beställa direkt från en optiker här i Burke med mitt svenska recept i ställey. Det gick mycket lättare än vad jag hade räknat med. Jag trodde jag skulle behöva förklara, att de skulle behöva ringa min optiker i Sverige osv, men de bara beställde hem linserna så jag får dem nästa vecka. 
 
När båda barnen hade slutat skolan idag åkte vi iväg och för att se "Brave." En av de bättre sakerna med USA är att det alltid finns nedsatta priser, på allt! Biografen som jag och Sara gick till i helgen visar "gamla" filmer, och den är lite sunkig, men billig ($4). På tisdagar har de dessutom specialpriser, alltså $2 per film. Hur kan man inte gilla det? Alltså knappt 15 kr. Barnen gillade den i alla fall, trots att de redan sett den. 
 
Nu har vi ätit middag och jag ska rigga upp för presidentkantidatdebatt. Det ska bli spännande!
 
Sunkig, men billig, biosalong
2012-10-17 @ 02:46:00 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121009 - 21.56

Nu har jag klarat av tredje hela dagen här. Gårdagen spenderade jag själv med barnen i några timmar medan föräldrarna var iväg. Eftersom det var Columbus Day hade de ingen skola. Vi spelade spel, målade, spelade street hockey ute på gatan osv. Efter middagen åkte vi iväg till brandstationen för ett möte. Det gick ganska långsamt, så jag, pappan och de två små gick ut till garaget och de visade pappans brandbil. Glömde dock kameran... Till min besvikelse fanns det ingen stång man kunde åka ner med, eftersom stationen bara har en våning. 
 
Idag var det dags för skola, så jag och mamman körde iväg dem efter frukost och sedan åkte vi och övningskörde på en parkeringsplats. Det är ju meningen att jag ska köra runt i en stor fet Suburban här. Det kanske är lika bra att satsa på att bli busschaufför när jag kommer hem? Hursomhelst, när båda barnen var hemma igen var det ungefär samma aktiviteter som igår och efter middagen gick jag ner till "mitt" vardagsrum (det blir i princip mitt när barnen inte använder det som lekrum) och jag har fördrivit någon timme här. 
 
I morgon kommer min Area Director hit och vi ska prata lite om mina möjligheter med studier. Jag måste verkligen börja nu. Allt har blivit så försenat pga min rematch, men jag ska se till att få ihop mina 6 credits ändå. På torsdag ska jag förhoppningsvis träffa Sara, en svensk tjej som bor inte så långt härifrån. Jag behöver verkligen träffa vänner här! (Feli, I miss you so much!!!)
2012-10-10 @ 03:56:33 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121007 - 19.10

Nu är jag här utanför D.C. med min nya värdfamilj. Mamman mötte upp mig på flygplatsen och när vi kom hem (ja, jag kan redan säga att detta är mitt hem!) lekte jag lite med de två yngsta barnen och sedan beställde vi hem pizza. Resten av kvällen spelade vi Monopol och hade en mysig familjekväll. Idag åt vi frukost tillsammans bestående av ägg, bacon, waffles, english muffins osv. Hur gott?! Efter det åkte vi iväg för att kolla på en ny bil, och vi kom tillbaka för knappt en timme sedan. Jag har alltså spenderat hela dagen med familjen, och framförallt lärt känna barnen. Vilka underbara små varelser! 
 
Jäklar vad det pirrade i magen igår när jag landade. Flög in så jag såg hela huvudstaden, Vita Huset, Monumentet osv. Kan inte fatta att jag ska spendera 10 månader här. Detta kommer bli så sjukt bra! Nedan ser ni mitt första foto av staden. 
 
2012-10-08 @ 01:10:30 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121006 - 15.02

Nu är dagen D här. Jag sitter på flygplatsen och väntar på att mitt flyg ska avgå om knappt en timme. Är så sjukt exalterad så det är inte sant! Jag har sagt hejdå till mina två "extrafamiljer" här och sagt "See you soon" till Feli. Älskade Feli. Om ungefär 3 timmar träffar jag min nya familj.

Bjuder på en sista bild av Boston. Får se om jag kommer tillbaka eller inte. Älskar ju staden!

2012-10-06 @ 21:02:55 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121004 - 21.59

Packar och lyssnar på låten nedan. Den ger mig en go känsla 
2012-10-05 @ 03:59:00 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121004 - 20.44

Torsdag. Hela veckan har det känts som fredag, vet inte varför. Hela veckan har varit annorlunda också, men på ett otroligt bra sätt. Jag har haft en sådan härlig känsla, vilket säkert har märkts av många i min närhet. För varje sekund som går förstår jag mer och mer varför jag valde att byta familj. Om mindre än 48 timmar är jag med min nya värdfamilj för att spendera resten av mitt au pair-år hos och med dem. Woho! Jag hoppas jag ska kunna behålla den goa känslan jag har fått i den här familjen.
 
Imorgon kommer Feli och hämtar upp mig när hon slutat, och jag spenderar min sista natt i Dover. Det kommer vara med blandade känslor som jag lämnar den här delen av USA och Massachusetts, men jag har haft ett fint avslut. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka till Boston innan jag åker hem till Sverige, men jag har så många andra platser jag vill åka till också! 
 
Nu måste jag packa mina väskor, igen...
2012-10-05 @ 02:44:57 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



120903 - 22.23

Jag känner att jag har varit lite dålig på uppdateringsfronten, men det ska bli bättre. Jag försöker få in det sista av området, och jag hade nog inte kunnat avsluta på ett bättre sätt. Familjen jag hjälper nu är så snälla, barnen överlag är inte så svåra och föräldrarna är underbara på alla sätt och vis. De stöttar mig och barnen, är så närvarande och lätta att prata med osv. Ikväll följde jag med mamman för att kolla på äldsta sonens soccer practise, vilket var skönt sådär kvällskvisten.

2012-10-04 @ 04:24:51 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



121001 - 22.44

Berättade jag att jag flyttar på lördag?!?!?!

2012-10-02 @ 04:44:17 Permalink I USA Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



120930 - 21.27

Klockan är inte ens 21.30 än och jag är färdig för att lägga mig. Ska bara borsta tänderna först. Jag har haft en riktigt skön helg med Feli, min fina Feli. Vi åkte in till Cambridge idag. Tyvärr kunde inte Regina följa med, men Alex kom i stället, vilket var kul! Helt ärligt var Harvard lite av en besvikelse... Jag trodde det skulle vara större och häftigare, men nej. Däremot var kyrkan som finns i minne av Harvardstudenterna som dog i WWII bland de vackraste jag sett. Visar bild imorgon, har inte lagt över bilderna än. 
 
Efter Cambridge åkte jag och Feli tillbaka till hennes familj och spelade kubb med barnen (de fick spelet av mig i fredags) och avslutade med middag. Kan ni gissa vad det var för mat? Jag kan säga att det kändes som fredagsmys hemma i Sverige. 
 
Imorgon ska jag vara redo för att jobba 6.00, så det är bäst för mig att lägga mig nu. 
2012-10-01 @ 03:27:24 Permalink Allmänt Lämna ett spår (0) Trackbacks () bloglovin



RSS 2.0