130407 - 20.17

Mina föräldrar har åkt hem, så nu ska jag iväg och träffa Anton! Men först tänkte jag svara på frågor som dykt upp bland inläggen. Kom ihåg att det bara är att skicka mejl eller skriva en kommentar så svarar jag det bästa jag kan! Jag kommer själv ihåg hur många frågor jag hade innan jag skulle åka, om ALLT, och inga frågor är dumma frågor!
 

Vad heter boken du använde för pre-departure project?

Jag kommer inte ihåg vad den hette, men jag skulle rekommendera att Googla ”developmental milestones” och åldern du behöver veta om!

 

Hej!! Jag tycker de är så kul och läsa din blogg :D åker själv snart till USA :D Jag har en fråga, jag hoppas du kanske kan svara på, jag undrar hur man gör med medicin, typ Ipren? Hur packar man de? Återslutningspåsar? Incheckat bagage eller? Sen har jag en årsförbrukning av p-piller, är livrädd att jag ska bli fast i tullen och stå där som ett fån, men så länge man har kvar de i original förpackning? :) Heheh de blev lite mycket, men hoppas du förstår vad jag menar :D

Kram!

Hej, Anna!

 

Jag hade inte med mig så mycket läkemedel mer än några få Ipren och nässpray, så jag är nog inte bästa personen att svara på frågorna. Men jag skulle dela upp lite i varje väska, och försöka hålla allt i originalförpackningar. Sedan finns ju samma sorters värktabletter här, fast med olika namn. Men det är bara att fråga din värdfamilj hur doserna är och vad du ska använda till vilka symptom. Sedan finns det massor ”mirakelmediciner” (som faktiskt fungerar riktigt bra!) här i tabletternas land, men det är en helt annan sak!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack så mycket för svaret! :D

2013-04-11 @ 17:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0