130204 - 20.48

Jag hade en toppenhelg! Go fredag och lördag. I lördagskväll var jag bara hemma och började kolla på en ny serie på Netflix. Denna gång fick det bli Make It or Break It, vilken faller mig i smaken. Jag gick och lade mig ganska tidigt då jag behövde gå upp tidigt söndagmorgon. Efter en snabb frukost åkte jag och hämtade upp den svenska klanen (Anton, Sara och Johanna) och vi begav oss till en outlet i Leesburg. Där spenderade vi några timmar på shopping, och jag fick köpt en hel del.
 
När jag kom hem igen efter att ha släppt av de andra var det dags för Super Bowl, alltså finalen av football-säsongen. Man kan jämföra det lite med finalen i Melodifestivalen. Det är liksom den kvällen då hela landets befolkning sitter bänkade framför TVn som om nothing else matters. Till detta ska man gärna äta typisk amerikansk mat, så vi åt cheeseburgers och hot dogs. Jag fick dock nog av matchen när vår TV-box ville stänga av sig själv två gånger och tog runt 15 minuter att starta om båda gånger. Så, vad gjorde jag då? Kollade på min serie såklart!
 
Måndagen är nu nästan slut. Jag gillar måndagar. Jag gillar att jag har sovmorgon. Jag gillar att Thomas slutar tidigare, så vi kan göra roliga saker. Idag gick jag upp vid 10 och började med min tvätt av mina nya kläder. Ja, min värdmamma har påverkat mig ganska mycket när det gäller nya kläder. De måste tvättas innan man använder dem. Varför? För att de har massa äckliga kemikalier, plus att andra personer troligtvis har haft dem på sig. Jag pratade med mamma en stund på Skype och åkte sedan för att hämta Kathryn på dagis. Vid 1.30 kom Thomas hem, så vi gjorde vad vi skulle innan vi åkte till biblioteket och play-date hos Sara. Vi byggde med lego, bakade bananbröd och lät barnen leka på egen hand. Då gillar vi vårt jobb! 
 
Nu ligger jag bara i min säng och funderar på vad jag ska göra ikväll. Jag borde plugga lite teckenspråk, så allt inte blir sista minuten. Sedan får det nog bli lite Make It or Break It. Bjuder i alla fall på en bild av vad som inhandlades igår.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0