130121 - 21.38

Vi har verkligen haft en superbra dag! Det är något speciellt med att ha barnen en hel vardag. Då kan vi göra roliga saker som vi annars inte har tid för. Så idag åt vi Mac&Cheese, som barnen älskar, och kollade på Obamas tal, som barnen definitivt inte gillade. Sedan gjorde vi oss i ordning alla fyra, ja, tack och lov åkte Taylor med. Utanför ishallen hittade vi tillslut en parkeringsplats och gick in med Sara och hennes barn, hyrde skridskor och hjälmar och drog ut på isen. Jag tog Thomas och Taylor tog Kathryn. Barnen var som Bambi på hal is i början, men de lärde sig så otroligt snabbt!
 
Visst, de föll ett antal gånger, och ja, jag kommer troligtvis ha träningsvärk i armarna imorgon efter att ha lyft upp Thomas de flesta gånger, men de bara reste sig upp igen och hade skitkul! Jag blev faktiskt riktigt imponerad över hur bra tålamod de hade, och hur bra tålamod jag och Taylor hade. Att på en timme gå från att knappt kunna hålla sig uppe på isen, hållandes i både rinken och mig, till att kunna göra några meters sträckor helt själv utan att ramla är ganska starkt! Efter en timme hade de fått nog och var supertrötta, så då åkte vi iväg till Starbucks i stället.
 
När vi kom hem släppte vi av Taylor och de två små fick gå upp för att byta byxor, då de var dyngsura efter alla fall på isen. Sedan packade vi snacks och åkte iväg till Burke Lake Park för att leka av oss lite till. Vi gick också ner till vattnet för att kasta lite stenar och få dem att studsa på vattnet innan vi åkte hem igen för att slänga oss i soffan och spela xBox tills min värdpappa kom hem. 
 
Efter middagen stannade jag kvar i köket lite för att prata med min värdpappa. Jag berättade om dagen och hur barnen varit och sånt, och han berättade hur lyckligt lottade de är att ha mig här, och hur han och min värdmamma pratar om det varje kväll. Det värmer så otroligt mycket. 
 
Solnedgången vid sjön var så underbart vacker idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0