121229 - 23.35

Jag är nästan tillbaka till verkligheten här nu. Ännu en sjukt bra vecka har nästan passerat. I tisdags, juldagen, åt vi frukost vid lunchtid, jag och tonåringen skulle iväg och se bio, men dumma som vi var köpte vi ju inte biljetter i förtid, så de var slut när vi kom dit. I stället åkte vi hem och spelade Halo 4 med resten av familjen innan jag åkte vidare till vänner för middag. Det var väldigt mysigt! 
 
Sara och jag åkte hem sent och då var jag tvungen att packa min nya ryggsäck för vårt kommande dygn i Philadelphia. På onsdagsmorgon körde min värdmamma oss till metron och efter lite väntande i DC hoppade vi på bussen. Efter ca fyra timmar var vi äntligen framme. Dock spöregnade det när vi kom, så det vi gjorde var att springa upp för Rocky Steps samt ta kort med mannen, myten, legenden. Efter det tog vi tunnelbanan till vårt hotell, slängde av oss våra blöta kläder och hällde upp kokhett vatten i badkaret och dansade till Jag lovar och jag svär. Därefter hade vi kuddkrig och hoppade i sängarna, precis som i film, innan vi tog oss till China Town för att äta middag. 
 
I torsdags åt vi frukost på hotellrummet innan vi drog oss ut för att kolla in Independence Hall och lite annat sevärt. Vi gick även tillbaka till Rocky för att ta lite bättre kort, men vi var för trötta i benen för att springa upp för trapporna igen...
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0