121009 - 21.56

Nu har jag klarat av tredje hela dagen här. Gårdagen spenderade jag själv med barnen i några timmar medan föräldrarna var iväg. Eftersom det var Columbus Day hade de ingen skola. Vi spelade spel, målade, spelade street hockey ute på gatan osv. Efter middagen åkte vi iväg till brandstationen för ett möte. Det gick ganska långsamt, så jag, pappan och de två små gick ut till garaget och de visade pappans brandbil. Glömde dock kameran... Till min besvikelse fanns det ingen stång man kunde åka ner med, eftersom stationen bara har en våning. 
 
Idag var det dags för skola, så jag och mamman körde iväg dem efter frukost och sedan åkte vi och övningskörde på en parkeringsplats. Det är ju meningen att jag ska köra runt i en stor fet Suburban här. Det kanske är lika bra att satsa på att bli busschaufför när jag kommer hem? Hursomhelst, när båda barnen var hemma igen var det ungefär samma aktiviteter som igår och efter middagen gick jag ner till "mitt" vardagsrum (det blir i princip mitt när barnen inte använder det som lekrum) och jag har fördrivit någon timme här. 
 
I morgon kommer min Area Director hit och vi ska prata lite om mina möjligheter med studier. Jag måste verkligen börja nu. Allt har blivit så försenat pga min rematch, men jag ska se till att få ihop mina 6 credits ändå. På torsdag ska jag förhoppningsvis träffa Sara, en svensk tjej som bor inte så långt härifrån. Jag behöver verkligen träffa vänner här! (Feli, I miss you so much!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0