121025 - 20.51

Mina två tidigare dagar, tisdag och onsdag, var i princip likadana som måndagen. I tisdags fick jag ställa in parken igen, dock var det redan på morgonen. Eftermiddagen var inte mycket bättre. Igår åkte vi till parken direkt efter skolan, men fick åka tillbaka hem igen efter bara 10 minuter pga dåligt beteende. Som tur är har jag världens bästa värdföräldrar som förstår att vi alla behöver vara ett team ihop. 
 
Men dagarna har såklart inte bara varit dåliga, utan överlag har de varit bra! Eftersom det är Halloweentider nu har vi pysslat endel. Ska visa er imorgon! I förrgår blev vi dessutom "booade," vilket är när någon granne ringer på dörren, lämnar en påse med godis, leksaker och ett brev och springer iväg innan någon hinner öppna dörren. 
 
Just nu ligger jag och fördriver tiden framför Two and a Half Men innan Grey's Anatomy börjar. Skulle ha gått på bio, men då Paulina var tvungen att jobba och Sara är sjuk+jobbar var det ingen bra idé idag. Förhoppningsvis blir det av imorgon. Behöver ett mer socialt liv här just nu, även om min värdfamilj är toppen! Annars har jag tagit det lugnt, pluggat körkortsteori och njutit av mitt svenska godis. Körkortsteorin är lätt som en plätt. "Boken" är en tidning på ca 30 sidor, vilket är löjligt lite jämfört med den feta svenska körkortsboken. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0